The Ultimate Guide To Лъчезар Динев председателПРЕДСЕДАТЕЛ ДИМИТЪР ГЛАВЧЕВ: Има ли други желаещи за изказвания? (Реплика.)

Калкулатор: Пренасяне на данъчна загуба по ЗКПОАБ Ново

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ: Уважаеми колеги, Вие имате възможност да отправите реплика и да заявите… (Реплики: „Времето, времето!“)

ПРЕДСЕДАТЕЛ ДИМИТЪР ГЛАВЧЕВ: Дайте стенограмата да видим каква е последователността. Аз съм убеден, че обявих режим на гласуване и той после поиска процедура.

Със своето поведение ние трябва да дадем точно такъв пример на родолюбие, на преклонение пред символите на Република България. В тази връзка ние сме направили нашето предложение: по начина, по който да отдаваме дължимото на символите, на герба, който стои тук, зад ръководството на Събранието, на българския трибагреник, по същия начин смятам, че ние сме длъжни да отдадем дължимото и на българския химн – българския национален химн, който е символ на величието, гордостта и, ако щете, на единението на нацията.

Йордан Георгиев Андонов - тук Йордан Кирилов Цонев - отсъства

Начало Екипът на Флагман.бг Бургас За реклама За контакти Права и собственост

Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Успех днес ще имат тези от представителите на зодиакалния знак, които са по-активни и се стремят да си постигнат целите. Предстои ви важен разговор. Не е изключено след това да се отворят нови хоризонти пред вас. Денят е благоприятен и за пътувания, и за обяснение в любов. Не отказвайте помощ, ако са ви помолили! Бъдете щедри към хората, изпаднали в нужда! Времето е благоприятно за нови запознанства. Денят е благоприятен за лечение. Ако ви е некомфортно, започнете процедури за прочистване на стомаха и червата! Бъдете последователни, но търсете партньорство! Идеално време е за устояване на лични позиции и интереси. Въздържайте се от сериозни разговори с тези, които обичате! Не е благоприятно времето за изясняване на отношенията. Вероятно няма да бъдете разбрани правилно. Ако сте решили да запознаете близките си с новото си гадже, не сте избрали подходящото време. По-добре запазете връзката си в тайна до момента, в който мнението ви ще се зачита повече и ще е по-лесно да получите подкрепа за избора си! Не трябва да вземате или да отпускате заеми. Време е за here романтични приключения, за нови любовни завоевания. Да се мисли за работа днес е забранено. Дори и работохолиците да се пазят, защото ако дръзнат да запретнат ръкави, може да си изпатят! Няма хич да им върви. Ако все пак им се налага да работят, да не се захващат с важни неща! Това е съдбовен ден, в който може да срещнете голямата си любов. Днес сте като Крали Марко. Лесно да се правите с трудностите. Затова ако сте отлагали нещо, може да се заемете с него.

Не трябва да възприемаме толкова буквално различните разпоредби, защото те понякога имат само указателен характер, а Правилникът, тъй като има действието на закон, може да бъде възприет като специална уредба, която именно посочва какво се изисква от народните представители, от Министерския съвет при упражняване на законодателната инициатива. Така или иначе ние конкретизираме тези изисквания в предлаганите разпоредби и това, което предлагам, според мен е достатъчно разумно, едновременно изпълнимо, в същото време дисциплиниращо и част от мотивите.

Факт е и сега, че в много случаи законодателните инициативи на народните представители са подсказани от хората, от определени заинтересовани групи и даже, бих казал, че понякога това са най ползотворните предложения, защото те идват от хора, които са се сблъскали с реални проблеми и дори участват в предлагането за начина на тяхното решаване.

Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Това е беден край, много рядко се сещат за него, много бавно се развиват нещата там, има много малко инвестиции, казва проф. Станислав Станилов 

ПРЕДСЕДАТЕЛ ИВАН К.ИВАНОВ: Благодаря. Изказвания? Няма. Уважаеми колеги, гласуваме предложение на вносителя за наименование на Закона.

Още една процедура – народният представител Данаил Кирилов.

ДОКЛАДЧИК ХАСАН АДЕМОВ: Предложение от народните представители Галя Захариева, Венка Стоянова, Димитър Гечев, Клавдия Ганчева и Светлана Ангелова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *